ターメリック、黄金のスパイス!Turmeric, the Golden Spice!
ターメリックに関する研究は数多くあります。この黄金のスパイスにはたくさんの健康効果があるのですが、いくつか挙げると、たとえばガン細胞の増殖を抑制する、ガンの血管新生を抑制する、そしてガンの幹細胞を死滅させます。クルクミンというターメリックに含まれてる一番の有効成分は、ガンの幹細胞と健康な幹細胞を区別して、ガンの幹細胞だけを狙ってやっつけます。
Many studies have been done on turmeric. Among the numerous health benefits of this golden spice are inhibition of cancer cell proliferation, suppression of angiogenesis, and eradication of cancer stem cells. Curcumin, the most active agent in turmeric, targets cancer stem cells without damaging normal stem cells.
私は毎日ターメリックを摂ってます。ターメリックを食生活に加える方法はたくさんあります。たとえば、朝の目玉焼きに振りかけたり、野菜炒めに振りかけたり、カレーに入れたりします。私はいつもタメリックを黒胡椒と組み合わせます。なぜなら黒胡椒に含まれているピペリンはクルクミンの吸収を助けます。
I eat some turmeric everyday. There are a lot of ways to include turmeric in your diet—for example, I sprinkle it on fried eggs for breakfast, or on sautéed vegetables, or add it to curry. I always combine turmeric with black pepper because the piperine in black pepper enhances absorption of curcumin.
クルクミンは高い抗酸化作用や抗炎症活作用があります。さらに抗菌性もあるなので、私は歯を磨いた後、ターメリックをミネラルウォーターに少し混ぜて口をすすぎます。
Curcumin is also a strong antioxidant and has anti-inflammatory properties. And it is anti-bacterial, so I mix a little turmeric with mineral water and use it as a mouthwash after brushing my teeth.
https://www.intentionsforhealth.com/
・
Post a Comment