健康にいい油脂は”いいコレステロール”を増やします。例えば、魚やナッツ、オリーブオイルなどからとれるオメガ3、それからアボカド、オリーブ油やごま油、ナッツなどに含まれている一価不飽和脂肪はいいコレステロールに対する悪いコレステロールの割合を改善してくれます。その反面、食物性ショートニング、マーガリン、スナックなどの加工食品に含まれるトランス脂肪酸や硬化脂肪はコレステロールの数値異常を引き起こします。
Fat increases good cholesterol. Omega 3 fatty acids from fish, nuts, and healthy oils such as olive oil, and monounsaturated fats improve the ratios of desirable cholesterol to undesirable cholesterol. Trans fats and hydrogenated fats contained in vegetable shortening, margarine, snacks and many other processed foods promote abnormal cholesterol.
糖質は身体の中で脂肪に変わります。糖質や精製した炭水化物はHDL値を下げ、中性脂肪値を上げ、さらに身体に良くない微粒子LDLコレステロール値も上げます。ソーダや瓶詰のジュース、そして多くの加工食品に含まれてる高果糖コーンシロップは最悪です。こういった飲み物や食べ物をたくさん摂ると、それらに含まれる果糖が肝臓の中にある微粒子LDLコレステロール生産「工場」を稼働させて、トリグリセリド値を上げHDLコレステロール値を下げます。糖質はどんな種類のものでも、同じ様な悪い影響を身体に及ぼします。
Sugar converts to fat in the body. Sugar and refined carbohydrates lower HDL, raise triglycerides, and increase problematic small-particle LDL cholesterol. High fructose corn syrup is especially bad. It’s found in sodas, juices, and most processed foods. High amounts of fructose turns on the cholesterol production factory in the liver that makes small-particle LDL cholesterol, raises triglycerides, and lowers HDL cholesterol. Sugar in any other form has the same effect.
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