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Foods that Kill Cancer Stem Cells ガンの幹細胞をやっつける食べ物

私は2年前にガンと診断されました。もう今は全快したのですが、再発を防ぐために自分でできることはないか調べ始めました。そして1つ分かったのは、ガンの幹細胞をやつける食べ物がたくさんあって、ガン研究で証明されているということです!
Two years ago I was diagnosed with breast cancer. I’m completely cured of it now, but I’ve begun researching what I can do to prevent recurrence. One thing I discovered is that anticancer research has identified many foods that target and kill cancer stem cells! 
ガンの幹細胞をご存知ないかもしれませんが、それはガン性腫瘍が育つ種のようなものですから、やつけたいものです。ガン幹細胞をやつけてくれる食べ物をいくつかリストアップします。
You may not know what cancer stem cells are. These are cells that pave the way for formation of cancerous tumors, so we want to get rid of them. Here are a few of the foods that target and kill cancer stem cells.
日本茶、抹茶 Green tea
ターメリック Turmeric
黒胡椒 Black pepper
ブロッコリーとブロッコリーの新芽 Broccoli and broccoli sprouts
キノコ(椎茸、舞茸、霊芝) Mushrooms (shiitake, maitake, reishi)
玉ねぎ(特に赤玉ねぎ) Onions (especially red onions)
次回のブログからしばらくは、上の食べ物のことを個別に詳しく話しますね!
In the next few blogs I’ll discuss these foods separately in more detail.

https://www.intentionsforhealth.com/

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